Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Context en Kaders

woensdag 10 maart 2021

19:30 - 22:00
Locatie

Digitaal

Voorzitter
Marja Spreij
Toelichting

Het college schetst de context bij een bepaald onderwerp en vraagt de raadsleden kaders te geven waarmee het college aan de slag kan.

Uitzending

Agendapunten

 1. 1
  Opening en mededelingen
 2. 2
  Vaststelling agenda
 3. 3

  Het is de samenwerkende partijen gelukt om een breed gedragen masterplan te ontwikkelen, binnen de gestelde kaders. Vertegenwoordigers van de partijen zullen dit Masterplan (online) aan de gemeenteraad presenteren.


  Op 10 maart kunnen eventueel verduidelijkingsvragen worden gesteld. De inhoudelijke bespreking en besluitvorming volgen op een later moment.

 4. 4

  We gaan in gesprek met elkaar over de ambities en doelstellingen rondom duurzaamheid, in het specifiek over de koers die we als gemeente binnen het energieakkoord Holland Rijnland varen.


  Programma
  a.    Quiz
  b.    Korte presentatie (Inge Beelen en Guido van Enckevort)
  c.    Gesprek aan de hand van stellingen (de stellingen vindt u aan het eind van de presentatie die gedeeld is met de woordvoerders van de fracties)

 5. 5

  Met elkaar in gesprek over de keuzes die gemaakt kunnen worden om de begroting sluitend te krijgen en ambities haalbaar te maken. Dit gesprek geeft het college input voor de op te stellen Richtnota. Dit gesprek wordt voorbesproken in het presidium aan de hand van een memo.

 6. 6
  Sluiting