Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Gemeenteraadsleden

  • PRO Kaag en Braassem (PRO) 7 zetels (33,3%)
  • Samen voor Kaag en Braassem (SvKB) 4 zetels (19%)
  • Christen-Democratisch Appèl (CDA) 3 zetels (14,3%)
  • Democraten 66 (D66) 3 zetels (14,3%)
  • Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) 3 zetels (14,3%)
  • Mooi Kaag en Braassem (Mooi K&B) 1 zetel (4,8%)

Samen voor Kaag en Braassem (SvKB) (4 zetels)

Wilt u contact met bepaalde fractieleden van de SvKB-fractie? Druk dan op de foto's van die fractieleden om bij hun contactgegevens te komen. Wilt u een e-mail sturen naar de gehele SvKB-fractie? Stuur dan een e-mail naar fractie-svkb@raad.kaagenbraassem.nl. Wilt u contact met de gehele gemeenteraad? Stuur dan een e-mail naar griffie@kaagenbraassem.nl.

Christen-Democratisch Appèl (CDA) (3 zetels)

Wilt u contact met bepaalde fractieleden van de CDA-fractie? Druk dan op de foto's van die fractieleden om bij hun contactgegevens te komen. Wilt u een e-mail sturen naar de gehele CDA-fractie? Stuur dan een e-mail naar fractie-cda@raad.kaagenbraassem.nl. Wilt u contact met de gehele gemeenteraad? Stuur dan een e-mail naar griffie@kaagenbraassem.nl.

Democraten 66 (D66) (3 zetels)

Wilt u contact met bepaalde fractieleden van de D66-fractie? Druk dan op de foto's van die fractieleden om bij hun contactgegevens te komen. Wilt u een e-mail sturen naar de gehele D66-fractie? Stuur dan een e-mail naar fractie-d66@raad.kaagenbraassem.nl. Wilt u contact met de gehele gemeenteraad? Stuur dan een e-mail naar griffie@kaagenbraassem.nl.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) (3 zetels)

Wilt u contact met bepaalde fractieleden van de VVD-fractie? Druk dan op de foto's van die fractieleden om bij hun contactgegevens te komen. Wilt u een e-mail sturen naar de gehele VVD-fractie? Stuur dan een e-mail naar fractie-vvd@raad.kaagenbraassem.nl. Wilt u contact met de gehele gemeenteraad? Stuur dan een e-mail naar griffie@kaagenbraassem.nl.

Mooi Kaag en Braassem (Mooi K&B) (1 zetel)

De fractie Mooi K&B telt één fractielid. Wilt u contact met de Mooi K&B-fractie? Stuur dan een e-mail naar tmooren@raad.kaagenbraassem.nl. Wilt u contact met de gehele gemeenteraad? Stuur dan een e-mail naar griffie@kaagenbraassem.nl.