Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Presidium

PRO Kaag en Braassem (PRO)

Wilt u contact met bepaalde fractieleden van de PRO-fractie? Druk dan op de foto's van die fractieleden om bij hun contactgegevens te komen. Wilt u een e-mail sturen naar de gehele PRO-fractie? Stuur dan een e-mail naar fractie-pro@raad.kaagenbraassem.nl.

Samen voor Kaag en Braassem (SvKB)

Wilt u contact met bepaalde fractieleden van de SvKB-fractie? Druk dan op de foto's van die fractieleden om bij hun contactgegevens te komen. Wilt u een e-mail sturen naar de gehele SvKB-fractie? Stuur dan een e-mail naar fractie-svkb@raad.kaagenbraassem.nl.

Christen-Democratisch Appèl (CDA)

Wilt u contact met bepaalde fractieleden van de CDA-fractie? Druk dan op de foto's van die fractieleden om bij hun contactgegevens te komen. Wilt u een e-mail sturen naar de gehele CDA-fractie? Stuur dan een e-mail naar fractie-cda@raad.kaagenbraassem.nl.

Democraten 66 (D66)

Wilt u contact met bepaalde fractieleden van de D66-fractie? Druk dan op de foto's van die fractieleden om bij hun contactgegevens te komen. Wilt u een e-mail sturen naar de gehele D66-fractie? Stuur dan een e-mail naar fractie-d66@raad.kaagenbraassem.nl.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

Wilt u contact met bepaalde fractieleden van de VVD-fractie? Druk dan op de foto's van die fractieleden om bij hun contactgegevens te komen. Wilt u een e-mail sturen naar de gehele VVD-fractie? Stuur dan een e-mail naar fractie-vvd@raad.kaagenbraassem.nl.

Mooi Kaag en Braassem (Mooi K&B)

De fractie Mooi K&B telt één fractielid. Wilt u contact met de Mooi K&B-fractie? Stuur dan een e-mail naar tmooren@raad.kaagenbraassem.nl.